Preloader icon
Wij doen graag uw

Reparatie

Onze gediplomeerde monteurs repareren uw auto of bus met de meest geavanceerde apparatuur en onderdelen van een hoge kwaliteit. Natuurlijk maken we duidelijke afspraken met u over de prijs en tijdsduur van reparaties en eventueel vervangend vervoer. Daardoor komt u nooit voor verrassingen te staan.

Valt uw auto nog in de fabrieksgarantie, dan blijft die garantie altijd intact. In alle andere gevallen krijgt u na een reparatie drie maanden BOVAG reparatiegarantie.

BOVAG
Reparatie
Wij doen graag uw

Tuning

Bij Autobedrijf Jaspers kunnen we met chiptuning de prestaties van de automotor verbeteren en een moderne motor elektronisch opvoeren. Dat zorgt voor meer trekkracht en meer vermogen. Het verhoogde rendement van de motor vermindert bovendien het brandstofverbruik.

Tuning
Wij doen graag uw

Airconditioning

Als airco-specialist onderhouden en repareren we de airconditioning bij alle merken personenauto’s en lichte bedrijfswagens. Als u uw aircosysteem goed laat onderhouden, vermindert dat het brandstofverbruik. Groot onderhoud is maar eens in de vijf jaar nodig
als u de airco elk jaar laat nakijken en reinigen en om het jaar laat bijvullen.

Airco
Wij doen graag uw

Banden

Bij Autobedrijf Jaspers repareren we lekke banden als dat mogelijk en verantwoord is. Als u te lang doorrijdt met een lekke band raken band, velg en wiel extra beschadigd en is repareren vaak niet meer mogelijk. Stop daarom direct als u een lekke band hebt.

Lukt repareren niet meer of zijn uw banden versleten, dan vervangen wij ze graag voor u. We leveren vrijwel alle merken (winter)banden tegen scherpe prijzen.

U kunt bij ons ook terecht voor het professioneel uitlijnen en balanceren van uw banden.

Tip 1

Om onveilige situaties, verhoogd brandstofgebruik en versnelde slijtage van uw banden te voorkomen, raden wij u aan één keer per maand de bandenspanning te meten en uw banden op scheurtjes en schade te controleren. De juiste bandenspanning vindt u aan de binnenzijde van het brandstofklepje of de portierstijl.

Tip 2

Het is verstandig uw (zomer)banden te vervangen bij een profiel van 2 mm. Bij winterbanden verliest u al grip bij een restprofiel van 4 mm. U kunt het profiel van uw banden meten met een 1 euro muntstuk. Als het gouden randje zichtbaar blijft als u het muntstuk in de groeven van uw band steekt, is de profieldiepte minder dan 3 mm.

Tip 3

Ook voor gratis opslag van uw zomer- en winterbanden met velg bent u bij ons aan het juiste adres.

Tip 4

Uw banden zijn niet goed uitgelijnd als uw auto of bus naar links of rechts trekt als u rechtdoor rijdt of als uw stuur na een bocht niet vanzelf terugdraait naar de middenstand. Uw banden zijn niet goed uitgebalanceerd als uw auto bij hogere snelheden gaat trillen. Goed uitgelijnde en uitgebalanceerde banden zorgen voor: